Nataliya Ablayeva a dovedit că mama rămâne mamă indiferent de circumstanțe și e gata să facă gesturi incredibile pentru a apăra copiii, chiar dacă nu sunt ai ei. 

The Guardian a publicat povestea Nataliyei, o ucraineancă ce a acceptat să aducă până la granița dintre Ucraina și Ungaria doi copii ai unei familii pe care nu o întâlnise niciodată. 

În drumul ei spre Ungaria în încercarea de a scăpa de război, Nataliya a întâlnit un bărbat de 38 de ani care nu avea nicio soluție pentru copiii săi, o fetiță și un băiețel. Acesta dorea să-i ducă pe cei mici la granița cu Ungaria, acolo unde îi aștepta mama lor. Pentru că bărbatul nu putea ieși din țară din cauza regulilor stricte implementate de autoritățile ucrainene pe timp de război. 

Astfel, bărbatul a avut încredere în Nataliya și i-a încredințat cei doi copii și i-a dat femeii numărul de telefon al mamei celor mici.

Nataliya nu și-a putut lua cu ea proprii copii, pentru că aceștia au peste 18 ani și nu mai pot părăsi Ucraina, însă a devenit pentru câteva ore mama micuților pe care avea să-i ducă în siguranță în Ungaria. 

Aceasta a fost una dintre poveștile cu final fericit din ultimele zile. Fetița și băiatul au ajuns în brațele mamei lor în vârstă de 33 de ani, iar Nataliya Ablayeva a avut mulțumirea de a fi ajutat o familie la nevoie în aceste vremuri foarte grele prin care trece Ucraina. 

Sursă foto: Shutterstock


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: