Practici ritualice neobișnuite. Un vraci i-a înfipt unei femei un cui în cap, garantându-i că astfel va naște băiat. Obiectul metalic a intrat cinci centimetri.

O pakistaneză însărcinată s-a prezentat la un spital din țară cu un cui înfipt în cap de către un vindecător care i-a garantat că astfel va naşte un băiat, au declarat surse medicale.

Vraciul i-a înfipt un cui în cap asigurând-o că astfel va da naștere unui băiat. Ulterior, femeia a ajuns la spital, după ce a încercat fără succes să-și scoată singură cuiul din cap.

Doctorul Haider Khan, care a tratat-o, a precizat că femeia însărcinată a ajuns la un spital din Peshawar, în nord-vestul Pakistanului, după ce a încercat să îşi scoată singură cuiul.

”Era pe deplin conştientă, dar avea dureri mari”, a adăugat acesta.

Cuiul fusese înfipt cinci centimetri în craniu, fără a ajunge la creier, după cum a arătat o radiografie.

Mama a trei fiice

Femeia este audiată de polițiști, care au transmis că ”vor pune în curând mâna pe vrăjitor”.

Aceasta a declarat că este mama a trei fiice şi aşteaptă încă una, așa că a apelat la serviciile unui vindecător pentru că își dorea și un băiat. În zona Asiei de Sud, a avea un băiat este adesea considerat de bun augur, deoarece se presupune că acesta va avea mai multe şanse să asigure viitorul financiar al părinţilor săi decât o fată.

Foto shutterstock.com