Danielle Adams, o tânără în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, a avut parte de surpriza vieții ei când a ajuns la spital cu dureri abdominale, scrie DailyMail.

Femeia aflase în urmă cu ceva timp că nu poate avea copii din cauza unor probleme ginecologice, așa că nici nu i-a trecut prin minte că va deveni mamă. Danielle s-a simțit rău și avea dureri de stomac, astfel că a ajuns la spital. Acolo, ea a aflat că, de fapt, este însărcinată în nouă luni. La câteva ore după aflarea „diagnosticului”, Danielle a a adus pe lume prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă.

Vestea a fost primită cu mare bucurie de Danielle și de soțul ei, Stuart (36 de ani), mai ales că medicii le spuseseră că nu vor putea avea niciodată copii.

Tânăra nu și-a dat seama că este însărcinată, pentru că nu avea o burtică de gravidă tipică, nu a simțit nicio mișcare a fătului și a pus totul pe seama consumului mai mare de mâncare și creșterii în greutate.

Danielle a mărturisit că a crezut că medicul se ține de glume, dar când i-a auzit bătăile inimii fetiței ei, Maisie-Rose, a întețes că avea de-a face cu un adevărat miracol.

Sursă foto: Shutterstock


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: