Fiul Roxanei Vancea a împlinit un an, iar vedeta a luat o decizie radicală chiar de aniversarea micuțului: l-a tuns la chelie pe Zian!

Pentru că a dorit să le arate și fanilor ei din mediul online cum arată acum fiul ei, Roxana Vancea a postat pe contul de Instagram o fotografie cu noul look al lui Zian, însă se pare că imaginea nu a fost deloc pe placul internauților.

„Bebinu chelinu’ #1yearoldbaby”, a scris Roxana Vancea în dreptul fotografiei, iar fanii au început să o întrebe de ce a decis să îl tundă așa. Ba chiar mai mult decât atât, au pus-o la zid pentru decizia luată.

„Pentru că părul de bebeluș nu i-a căzut deloc. A avut mult păr în cap de când l-am născut. Dimineața arăta ca un mop părul ăla, la spate era mătură tot timpul. Transpira foarte mult și îl mânca pe lângă urechi, mereu trăgea de el. Plus că pe o parte era mai lung, pe una mai scurt, la spate foare scurt. Nu mă aștept să crească mai des, mă aștept să crească mai uniform”, le-a răspuns Roxana Vancea fanilor care i-au criticat decizia, după care a revenit cu încă un răspuns: „Nu am nevoie de motiv să tund copilul la 0. Îl tund că vreau eu. Puteam să-i tund doar puțin din moț, dacă o făceam pentru tradiție. Nu am răspuns la mișto. Mi se pare aberantă reacția unora la faptul că o mamă și-a tuns copilul. Ce, Doamne, iarta-mă i-am făcut? L-am tuns. Și o să-l mai tund, că-mi place mai mult cum îi stă așa”.