Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu o săptămână. Fosta asistentă TV a avut o sarcină ușoară și a fost una femeile norocoase care nu se îngrașă foarte mult. 

Pe parcursul sarcinii, vedeta s-a îngrășat doar 5,5 kilograme. La o săptămână după ce a născut a uimit însă pe toată lumea cu greutatea ei. A slăbit imediat și a revenit rapid la formele inițiale. Pasionată de sport, dar și de o alimentație sănătoasă, ea fiind acum instructor de fitness, Roxana a reușit să demonstreze că poți aduce pe lume un copil fără să te îngrași foarte mult în perioada sarcinii. 

Le-a arătat urmăritorilor săi la ce greutate a ajuns în doar 7 zile după ce a născut. Vedeta are acum 47 de kilograme. ”Șapte zile după naștere”, a scris Roxana Vancea pe rețelele de socializare. În timpul sarcinii, Roxana a mărturisit că nu a mâncat dulciuri. 

Fosta asistentă TV a născut natural, fără epidurală la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia din București. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3200 kg și 51 de centimetri, care a primit nota 10 la naștere. 

„Ma simt foarte bine, ma refac. Am născut natural la Filantropia pentru că așa mi-am dorit. Amândoi suntem bine. La naștere, bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm si a luat nota 10. Suntem fericiți, abia astept să ajungem acasă. Dacă totul va fi ok, mâine (n.r. – joi, 18 noiembrie) ne vom externa.', a declarat Roxana Vancea după naștere. 

Sursa foto: spynews.ro