Roxana Vancea, fostă asistentă TV, a devenit mămică pentru prima oară în luna noiembrie a anului trecut. A renunţat le televiziune şi a preferat să se dedice pasiunii ei sportul. Ea este instructor de fitness, la fel ca soţul său. 

Cei doi sunt extrem de fericiţi de când au devenit părinţi. Soţul Roxanei Vancea mai are un băieţel dintr-o căsnicie anterioară, cu care fosta asistentă TV are o relaţie specială. 

Roxana a uimit pe toată lume cu silueta ei perfectă din timpul sarcinii, aşa că nu i-a fost greu să se recupereze după naştere. În plus, ea a continuat să facă sport şi pe perioada sarcinii. 

Acum, la trei luni după ce a devenit mămică Roxana se poate mândri cu o siluetă impecabilă, la care toate femeile visează. 

Roxana este căsătorită cu Dragoş Paiu din anul 2019. Cei doi au devenit părinţi în noiembrie anul trecut, iar Roxana a născut pe cale naturală, fără epidurală. Ea şi-a revenit la formele de dinainte de naştere în timp-record, iar dovadă sunt imaginile pe care vedeta le postează pe paginile sale de socializare.