În luna noiembrie a anului 2021, Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima dată, după ce adus pe lume un băiețel de nota 10, care a fost botezat Zain.

Până să nască, vedeta se obișnuise oricum cu rolul de mamă, deoarece partenerul ei, Dragoș Paiu, mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe Milan, în vârstă de patru ani, care se înțelege foarte bine cu Roxana Vancea.

Recent, într-un interviu acordat celor de la Click, Roxana Vancea a spus cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit mamă, afirmând că nu a mai avut timp să meargă la sală, lucru pe care îl făcea foarte des înainte de a rămâne însărcinată.

„M-am antrenat de 5 ori de când am născut. Nu am când. Bebe e foarte lipit de mine. De păcătuit, pot spune că  zilnic îmi fac câte o poftă. Sunt foarte slabă. Am 44 de kilograme și încerc să mă îngraș. Colaborez cu o echipă care pregătește meniuri pentru sportivi și pentru cei care vor să slăbească sau să pună masă musculară. Îmi fac mesele pentru toată ziua. Dimineața mănânc ovăz sau clătite proteice, la prânz - pui la grătar cu legume, iar la cină - pește cu legume. Între mese mai mănânc fruncte”, a spus Roxana Vancea.