Bebelușii născuți în luna octombrie sunt speciali. Un studiu a aratat că mulţi dintre copiii care vin pe lume în această lună au noroc, cunosc succesul în viaţă şi, foarte important, au mari şanse să devină preşedinţi ai ţării lor.

Aceasta nu este prima cercetare care vorbește despre cât de speciali pot fi oamenii din octombrie. Universitatea din Chicago a efectuat o comparație în 2011 și a constatat că aceștia au mai multe șanse de a trăi mai mult, chiar până la 100 de ani.

Copiii născuţi în octombrie sunt mai puternici

În 2014, Dr. Gavin Sandercock de la Universitatea Essex din Marea Britanie, a efectuat teste pentru a determina rezistența și forța copiilor. El a observat că mulţi copii născuți în octombrie erau mai puternici decât cei născuți în alte luni (cu excepția lunilor septembrie și noiembrie). "Aveau tendința de a avea o masă osoasă și musculară ușor mai mare decât ceilalți.

Inimă mai puternică

Alte studii sugerează că bebeluşii născuți în octombrie au o inimă mai puternică, deși sunt mai predispuși la astm. Cu toate acestea, ei tind să fie buni sportivi.

Mai puțin predispuși la depresie sau anxietate

De asemenea, persoanele născute în luna octombrie au mai puține șanse de a suferi de tulburări psihice, cum ar fi schizofrenia, tulburările bipolare sau depresia.  Jurnalul Britanic de Psihiatrie a publicat un articol care face legătura între o predispoziție mai mică la sinucidere la cei născuți în această lună.

Ar putea fi președinți

Un fapt surprinzător este că, în Statele Unite, majoritatea președinților s-au născut în luna octombrie. Fapt amuzant. Dacă ai un copil născut în octombrie... S-ar putea să îl pregătești pentru următoarea lor carieră politică de succes.